Fiscal 2019

Benvolguts propietaris d’habitatges de lloguer vacacional, aquest any 2020 està sent molt trist i preocupant pel sector del lloguer vacacional, a l’igual que per tot el sector turístic. Però des de Homerti seguim innovant per intentar facilitar-vos la gestió de la vostra propietat. Enguany hem elaborat un nou informe de resum fiscal on us resumim tots els imports que heu d’indicar a la vostra declaració de renda de 2019.

Aquesta informació us l’enviarem a tots els propietaris per correu electrònic i també la podreu trobar al vostre espai privat com a propietaris, de forma destacada, amb el títol INFORMACIÓ FISCAL 2019, amb una estructura visual senzilla i lògica, i indicant a quina casella de la declaració de renda heu d’introduir cada import.

Esperam que us sigui d’utilitat i si teniu cap dubte recordau que per tal que estigueu ben atesos i us sentiu recolzats, hem reforçat el nostre servei d’atenció als propietaris i podeu contactar-nos i fer-nos arribar tots els vostres dubtes, necessitats i consultes, tant a través del nostre e-mail info@homerti.com   com del telèfon d’atenció als propietaris 871 55 05 22.